Update

Hej allihopa! Emilia här igen.
Tänkte att jag måste hålla er uppdaterade med vad som händer i nu läget eftersom Emma tydligen inte är kapabel att göra det.
Hon är iallafall på Ridläger och kommer inte hem förenns den 2 Juli MEN det bådar gott för bloggen för igår fick hon faktiskt sin aldeles egna nya fina systemkamera och hon har lovat att lägga ut så mcyket iblder ohn bara kan här så att jag och alla andra intreserade kan kika.

Men bloggen kommer ligga livlös här ett tag nu men den 2 Juli så ska jag se till att den kommer upp på fötter igen!
Ha det gött tills dess <3

Välkommen till Emmas nya blogg!

Idag är det exakt 1 vecka kvar tills min allra bästa vän (på hela jordklotet!) fyller 14 år!
Först och främst så vill jag bara berätta för er alla att jag älskar henne så himla mycket och jag vill bara att hon ska få ett så bra liv som möjligt och en så bra 14:de födelsedag som möjligt!

Vad är då detta för något?

Jo, jag hade verkligen ingen aning om vad jag skulle ge till henne. Jag är en person som ÄLSKAR personliga presenter, gärna med en liten tanke bakom. Eller en upplevelse. Jag älskar också att ge samma saker!
Så det här är en del av hennes present! Haha.
Jag tror nämligen att hon ska få en systemkamera i födelsedagspresent och nu är det ju så hemskt ´"inne" med foto-bloggar så varför inte ge henne en sån!? Hon har haft ett par bloggar förr men hon har tröttnar efter ett tag och jag tycker att det är så synd för hon har talang för att skriva men eftersom det tydligen inte räcker för att hon ska kunna hålla en blogg vid liv så får man ta till andra åtgärder. Jag vet nämligen att Emma har en liten dröm att bli fotograf och "If you can dream it you can be it" (!!) Om hon vill det så kommer och definitivt lyckas, det vet jag! Så om hon nu får en kamera så vet jag att hon kommer stå ute på Västergarns pir och fota dagarna till ända och hon kommer känna lycka och det är ju det jag vill. Men eftersom jag inte har pengarna till att ge henne en kamera så får jag göra på annat sätt; jag får ge henne portalen till omvärlden så att hon får visa upp vad hon kan. Hon kommer få respons som hon kommer ta till sig och hennes självförtroende kommer växa.

Vad händer om hon inte får någon kamera?

Ja, då tar jag bort bloggen och lådsas som att inget har hänt. haha.

Varför heter bloggen "Limosa"?

Emma heter nämligen Limosa i mellannamn och jag tycker att det är skitcoolt och ett perfekt bloggnamn men om nu inte Emma gillar det så får hon ju självklart lov att byta, fast jag gillar det ;) (Emma, Sillen.blogg.se fanns tyvärr inte hoppas att du inte blir allt för ledsen, haha)


Det här är en present som jag hade älskat!! Verkligen. Att någon annan uppmuntrar mig att göra något och att någon verkligen tror på mig. Alla behöver det och jag älskar att tala om för folk hur fantastiska dom är och hur stora de kommer bli en dag. Emma, Hoppas att du älskar presenten lika mycket som jag hade gjort ;)

Och kom ihåg....Jag tror på dig <3


//Emilia Maria Majungen Söderholm


RSS 2.0